Dette er et sponsoreret indlæg

Hvem havde troet, at man skulle få et af verdens tyndeste fjernsyn i tidlig julegave?

Lige i tide til Alene Hjemme 1+2 samt en af de der dårlige Arnold-film de viser hvert år, blev jeg mødt af en kollosal pakke i min smalle gang. Den var perfekt stilet til mig; og alle ved, at det trods alt er 50 % af oplevelsen at blive tiltalt korrekt på sin post.

De næste 50 % plus det løse blev indfriet rimelig hurtigt derefter. Indeni den kolossale pakke var nemlig pragteksemplet af et fjernsyn. Det var så smukt og fint at jeg næsten ikke turde løfte det: jeg lyver ikke, når jeg siger, at det er tyndere end min iPhone!

Jeg fik ganske bekvemt sat fod på, hevet en bænk ind fra soveværelset og sat mig til rette med mit nye 4K OLED-TV med Ambilight-funktion. Faktisk så hurtigt, at jeg ikke fik fjernet klistermærkerne, kan jeg se nu. Har glædet mig helt afsindigt til jul, men har sjældent glædet mig mere til at komme hjem igen – til et TV. Men det gør jeg nu: for på adressen venter der mig en hulens masse bingewatching fra sofaen!

Tusinde tak for julegaven, Philips. I har lige sat barren for fjernsynskigning utrolig højt! Til de nysgerrige, drejer det sig om Philips’ 55POS9002-model.