SPONSORERET INDLÆG

Jeg har været så heldig at blive venner med de gode folk hos droner.dk. Og når man bliver gode venner med den slags mennesker, kan man være heldig og blive introduceret til deres gode venner. Det er nøjagtigt den måde, jeg har mødt DJI Osmo Mobile på.

DJI er så vidt jeg husker en droneproducent fra Kina, og Osmo Mobile er dets version af et håndholdt redskab til at skyde lækre stabile optagelser med mobilen. Idét jeg har sat mig for at ville dokumentere flere oplevelser med levende billeder uden at have særlige filmiske kundskaber i lommen, tænkte jeg at Osmo Mobile var en god makker at hoppe ud i det projekt med.

Jeg vil spare dig for alt det tekniske ifht. kalibrering, styring af joystick og optagelse med videre, for det er ganske intuitivt og let at gå til. Til gengæld vil jeg bare nævne over for dig, at du ikke skal frygte eftermælet. For efter optagelse kommer redigering! MEN frygt ej; for for at benytte Osmo Mobile-stativet, skal man hente en app, og i den ligger der også et eeeeeasy redigeringstool. Og det er der kommet følgende to klip ud af fra min for længst afsluttede festivalsæson (suk!).

Kig med og kig ned hos droner.dk, og kom selv i gang med at skyd. DJI Osmo Mobile ligger til DKK 2.599

OBS. Bemærk Anthonys flotte GoPro i nedenstående video. Det er også monteret på en Osmo, der – som du næsten kan tolke – bare er beregnet til GoPro kamera frem for en smartphone. Ellers er funktionaliteten ganske ens. Beyond smart!

Med rødderne på Northside Festival (i samarbejde med Toyota)

Heartland Festival med to fine frøkener (i samarbejde med Toyota)