Reklame lavet i samarbejde med Zalando.

SÅ er det ved at være tid til julefrokoster, familiekomsammener og adventsgaver for de heldige.

Jeg og mine svenske kumpaner tog for et par uger siden forsmag på julen over en udveksling af smørrebrød, hvidvin og julesange. Det var en ny en af slagsen, men ingen ringere end Zalando havde sørget for at samle os til en god snak om traditioner, hæslige gaver og betydningen af julehygge. Det kommer der på et tidspunkt en video ud af, som jeg glædeligt vil dele med dig.

Men i mellentiden anbefaler jeg dig at nyde det her outfit. HELT perfekt til diverse Xmas get-togethers, hvis jeg selv skal sige det. Det er shoppet på Zalando, som i anledning af højtiden har lavet et ganske gedigent juletema. Styler den i drawstring habitbukser fra Tiger of Sweden, langærmet polo fra Vivienne Westwood og go’e gamle Vans. Ja ja!

Get at it: https://www.zalando.dk/juledagene-herre/