De fleste ved det allerede, men er det et fremmed navn for dig, kan jeg roligt erklære, at Mr. Porter er den ultimative destination for de ypperste mærkevarer inden for herretøj. Flere end 300 skarpe brands gør sig gældende på det oprindeligt engelske mrporter.com-site – der udover at være en virtuel ønskegarderobe – også udgiver sit eget fysiske magasin seks gange årligt, samt via sin helt egen journal vejleder dig til alt fra den obligatoriske “hvordan binder jeg en sløjfe”-guide til den perfekte måde at starte din egen ursamling på.

Mr. Porter er kommet mig til undsætning et hav af alle de gange, hvor det skandinaviske modeudbud er kommet mig til kort i min mission efter oppe garderoben. Med et udbud der spænder fra Nike, Converse og Vans til Junya Watanabe, Beams, Gucci og The Elder Statesman, kan man roligt sige, at vores ægteskab er ganske lykkeligt indtil videre.

Da vi for et par dage siden blev snydt til at tro, at det var sommer i København, gik jeg udenfor og udnyttede solens stråler til at skyde et par billeder af mine seneste køb fra Mr. Porter. Se med.

Solbriller / Ray-Ban

T-Shirt / Dries Van Noten

Chinos / Incotex

Sneakers / Filling Pieces 

Kamera / Leica T