Det er godt og vel en måned siden, at sommeren officielt blev indledt, og personligt startede den for undertegnede ganske hæsblæsende med en tur til Berlin, og herefter med et hold svært velklædte svenske herrer fra Care of Carl til 3 dages Pitti Uomo, der også er kendt som herremodeugen i Firenze.

“Pitti” som modeugen kaldes i daglig tale blandt modemænd, er udover at være en fantastisk udstillingsplatform for ihærdig skrædderkunst og nye takes på alt fra koreansk gademode og hollandsk workwear til italiensk nonchalance, desværre også blevet kendt som destinationen hvor alt for voksne mænd klæder sig i lånte fjer i en time, kun for at skifte til et nyt sæt, og få skudt endnu et billede på den famøse bænk inde bag det smukke Fortezza da Bassos mure (læs. peacocking: en disciplin hvor mennesker dyster i at strutte og føre sig frem, præcis som en påfugl gør det). Som sagt blev jeg inviteret af careofcarl.dk for at købe ind og snuse til fænomenet “Pitti Uomo” fra mit og deres øjne. Og det var ganske interessant. Tryk dig ind på gallerierne og læs videre herunder.

Ser du, har man let ved at koble 1 og 1 sammen, er det til at regne ud, at der selvfølgelig er en langt større mening med modeuger end street style fotografer og champagnefester. Der er nemlig først og fremmest tale om en handelsplads blandt udstillere, mærker, kreatører og disses mange potentielle indkøbere, som skal fristes til at prøve noget nyt, eller blot inspireres til at købe end de gjorde forrige sæson.

Den slags går ikke stille for sig. Sammen med Care of Carl, og særligt David – som jeg fik lov at lege tro følgesvend for – stod samtlige dage nemlig på nøje tilrettelagt program fra 9 morgen til 9 aften. Indkøb på indkøb, fra møder til modeshows for derefter at small talke til obligatoriske cocktailarrangementer og partys. Jeg nød det i højeste grad, men det var ikke de 40 Celsius grader alene, der fik bragt sveden frem på min pande: undervejs havde vi knap tid til frokost, fordi indkøbsmøderne ligger i rap, og når man er careofcarl.dk, og har solgt italiensk skrædderkunst, britisk elegance og amerikansk sportswear i snart et årti, tager man ikke let på den service og det sortiment, ens kunder forventer.

Inden min tur med Team Care of Carl, som blandt andet rummede personlige møder med legender som Paul Smith og Brunello Cucinelli og middag med et af mine yndlingsmærker Private White V.C, havde jeg ikke den fjerneste anelse om hvad eller hvem domænet med det lidt pudsige navn og det blå logo egentlig gik ud på. Det har jeg sør’me den dag i dag, og der er kun én ting at sige herom: du kan lige så godt vende dig til navnet. Careofcarl.dk har, som navnet antyder, i sinde at tage hånd om dig og din garderobe en dag ad gangen. Personligt er jeg solgt til stanglakrids, og kan varmt anbefale dig at gå i krig allerede nu.

Til info blev jeg ganske nøje rådgivet af kyndige eksperter fra Care of Carl ifht. styling og metervarer efter min egen stil, hvilket endte med at skabe mig et ganske behageligt og afslappet look, der tilmed holdt mig afkølet trods hedebølger dag ud og ind. Således lød mine looks:

#1

Popover skjorte – Aspesi

Hvid t-shirt – Sunspel

Chinos – Incotex

#2

Blazer – Aspesi

T-shirt – Aspesi

Klud – vintage

Chinos – NN07

Solbriller – Gucci

#3

Overshirt – NN07

T-shirt – NN07

Chinos – NN07

Få det hele hos careofcarl.dk – bogmærk det. Og ja, jeg kan RIGTIG godt li’ grøn!